Over ons

Fourniturengroothandel.nl is in oktober 2010 opgericht door Karen en Paul van de Weerd.

“Hoe zijn jullie in deze business beland?” … die vraag is ons al vaak gesteld.

We hebben in onze jonge jaren veel door Azië gereisd als backpackers. Op onze reizen hebben we leveranciers en producenten ontmoet, waar we nu nog steeds zaken mee doen. Karen zag overal leuke materialen en nam hier en daar wat spullen mee naar Nederland om er vervolgens van alles van te maken. In de loop der jaren is ons netwerk van leveranciers flink uitgebreid in zowel Europa als Azië.

Karen heeft een mode-technische achtergrond (Vaktechnisch Lyceum Utrecht) en heeft bij verschillende bedrijven in de mode industrie gewerkt. Zij is vaak creatief bezig. In 2009 heeft zij met een vriendin een eigen bedrijf opgezet in het ontwerpen en maken van originele kinderkleding, tassen en het geven van kinderfeestjes.

Paul heeft een technische achtergrond (werktuigbouwkundig ingenieur) en altijd de droom gehad om producten te importeren en verhandelen. Naast een drukke baan in de informatie en data management kwam dat er niet van. De start van Karen haar bedrijf genereerde de kans om zelf materialen voor de productie van kleding en tassen te gaan importeren.

De combinatie van Karen haar creativiteit en Paul zijn handelsgeest hebben uiteindelijk geleidt tot het opzetten van een webwinkel met fournituren.

Zo zijn we ruim 10 jaar geleden vanuit de schuur begonnen en stond onze woonkamer vaak vol met dozen … alsof we gingen verhuizen. Na een jaar hebben we een ruimte verderop in de straat kunnen huren en in de loop van de jaren kunnen uitbouwen van 40 tot 200 vierkante meter. In 2019 hebben we ons huidige bedrijfsruimte kunnen kopen. Na een jaar klussen hebben we een oud garagebedrijf omgetoverd in een mooi, ruim magazijn van 200 vierkante meter. Hier zijn we erg trots op!

Nog steeds bezoeken we graag 1 tot 2 keer per jaar onze leveranciers en gaan we het liefst zelf op zoek naar nieuwe items, ook op vraag van onze klanten.

Wij staan altijd achter onze producten, willen graag leren van onze klant en verbeteren waar we kunnen. Service en persoonlijk contact vinden we erg belangrijk.

Wij worden er gelukkig van als klanten blij verrast zijn met onze producten, prijzen en service.
Vragen of wensen?

Vragen of wensen?

Klantenservice: +31 (0) 35 8877336
Bereikbaar ma. t/m vr. van 8:30 - 18:00