We zijn gesloten tot en met vrijdag 25 oktober. U kunt gewoon bestellingen plaatsen.
Gebruik kortingscode INKOPEN voor 10% korting.
Bestellingen worden vanaf maandag 28 oktober op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Hier laat ik jullie zien wat voor leuks je met onze producten kunt doen en maken.
Patchwork/vlakken dekbed

  Karen     09-05-2019     Reacties (2)

Patchwork/vlakken dekbed Mijn dochter wilde graag een eigen dekbedhoes maken, dus waren we op zoek naar een leuk stofje. Nou, we kwamen genoeg leuke stofjes tegen...dus konden we niet goed kiezen;-) Toen werd het idee van een vakkendekbed geboren.

We hebben van 10 versschillende stofjes vierkanten geknipt van 30 bij 30. Die hebben we aan elkaar gestikt, met de naden naar boven (goede kant). Over de naden hebben we ons eigen merk zwart biaisband gezet, zodat de kleuren goed tot zijn recht komen. Voordeel hiervan is ook dat de naden mooi en goed afgewerkt zijn.

Groetjes Karen
 

Lees meer

Koningsdag

  Karen     15-04-2019     Reacties (0)

Koningsdag Mijn dochter en haar vriendin zijn al druk bezig met Koningsdag. Ze gaan op de vrij markt staan met allerlei spulletjes. Speciaal voor die dag hebben ze accessoires gemaakt.

Haarknipjes in de kleuren rood-wit-blauw-oranje, haarklemmen met bloemen, diadeems, festivalbanden, sleutelhangers en haarelastieken. Alles om er 'koninklijk' uit te zien die dag!

Nu maar hopen dat het mooi weer wordt en dat ze goed verkopen kunnen die dag ;-)

Groetjes Karen

Lees meer

Lente, zomer ... we hebben er zin in.

  Karen     08-04-2019     Reacties (0)

Lente, zomer ... we hebben er zin in. Hoe leuk en zomers staat het als je naar een feestje of festival gaat met zo'n vrolijke bloemenkrans.

Leuke bijkomstigheid: het echt super makkelijk te maken ;-)

Je neemt een van onze kunststof strips en klikt de uiteinde in elkaar. Dan prik je de kunstbloemen willekeurig - zoals jij dat leuk vindt - met eventueel hier en daar afwisselend een blaadje eraan. Dit gaat super makkelijk doordat het steeltje perfect op de palletjes van de strip passen. Klaar ben je!! 

Je hebt zeker bekijks ;-)) ... mijn dochter en ik hebben er al ervaring mee gehad.

Groetjes Karen
 

Lees meer

Left-over Art

  Karen     07-03-2019     Reacties (1)

Left-over Art Als groothandel (en elk ander bedrijf ook denk ik) hebben we altijd wel verpakkingen die niet verkoopbaar zijn. Doordat de aantallen niet kloppen, of er kleine missers in zitten. Ik bewaar het altijd, want daar kan je nog veel leuks mee freubelen. Weggooien kan altijd nog;-)

Mijn dochter was met haar vriendinnetje een middagje bij ons aan het 'vervelen' en bedachten toen om van de left-overs een schilderij te gaan maken. Op karton hebben zij een bloem getekend. Door allerlei haarkniphoesjes, applicaties en knoopjes overelkaar heen te plakken is dit vrolijke eindresultaat ontstaan!

Hoe leuk! Zo mogen ze van mij zich wel vaker 'vervelen'. ;-)

Groetjes Karen
 

Lees meer

Lente in huis

  Karen     07-03-2019     Reacties (0)

Lente in huis Hebben we vorige week zo geboft met het mooie weer, heb ik helemaal zin in de lente.
Maar helaas is het weer niet zo mooi momenteel, dan halen we de lente wel in huis.

Ik heb een grote vaas in paas/lente sfeer gebracht. Om de vaas heb ik 2 strips aangebracht. Deze strips worden ook veel gebruik voor 'festival'banden voor om het hoofd. Doordat er kleine steeltjes op zitten, kan je daar heel makkelijk de kunstbloemen opprikken. Hoe makkelijk kan het zijn. 

Door hier en daar wat veren, uit ons verenband getrokken, aan te brengen krijgt het geheel een 'paas'look.

Je kan natuurlijk een mooie bos bloemen op de vaas zetten, maar ik heb er 3 pastel getinte kaarsen in gezet. Ik wordt er vrolijk van;-)

Groetjes Karen
 

Lees meer

Eenhoorn

  Karen     25-02-2019     Reacties (1)

Eenhoorn Hebben jullie wel eens met deco patch gewerkt?? ik had het nog nooit gedaan..maar het is super leuk en makkelijk! Eenhoorns blijven een hit, dus heb ik er 1 gemaakt voor mijn nichtje.

Het hoofd heb ik met diverse dessins van speciaal decopatch papier beplakt. Door steeds kleine stukjes over elkaar heen te plakken krijg je een mooi resultaat. Soms zijn meerdere lagen ook echt nodig omdat je anders het papier mache er doorheen ziet.
Het schild heb ik goud geverfd. De hoorn heb ik met foam clay versierd.  

De details heb ik aangebracht na het drogen. Met een merkstift heb ik de ogen erop getekend. Ik heb een bandje om de hoorn heen gedraaid zodat de kleur van het hoofd een beetje terugkwam. De manen heb ik gemaakt van het elastisch multicolourband. Je krijgt nog een speelser effect als je 2 kleuren multi colourbandjes gebruikt. Om de hoorn en achterop bij de manen heb ik bloemen geplakt voor een vrolijk lente gevoel.

De rand van het schild is een mooi sierbandje in dezelfde blauw/groen kleur. Met flatbacks met strass is het schild versierd. Van het multicolour keperband (met glansdraad) heb ik een kwast gemaakt, die het geheel afmaakt.

Mijn nichtje was super blij met het eindresultaat, en heeft de eenhoorn als troffee op haar kamer hangen;-)

Groetjes Karen
 

Lees meer

Lama kussen

  Karen     13-02-2019     Reacties (0)

Lama kussen Lama's, cactussen, flamingo's en andere dieren, je ziet ze tegenwoordig best veel en mijn dochter is er gek op.
Ik heb voor haar een lama kussen gemaakt ... lekker zacht om te voelen en leuk om te zien.

Van een teddystof heb ik het lijf geknipt en voor de snoet en pootjes heb ik een 'glad', maar wel zacht stofje gepakt. De binnenkant van de oren juist weer van een contrasterend stofje gemaakt. De oogjes zijn gemaakt van een vilten rondje met een parelmoer flatback erop.

Lama's in Zuid-Amerika zijn ook mooi gekleurd. Dus deze hebben we natuurlijk ook mooi versierd!

Op het hoofd het bollenfranje band, afgemaakt met 2 kwasten aan de zijkant. Op de oren wat vrolijke bloemen. Om de nek en pootjes het fleurige kwastjes-franjeband. Het dekje is voorzien van brede zigzag, franjeband, pompomband en het kwastjesband.
Het 'staartje' is van 2 kwasten en een gehaakte zonnebloem ... is het niet een vrolijk geheel??

Mijn dochter was er in ieder geval blij mee.

Groetjes Karen

Lees meer

Carnavalsjas en -hoed

  Karen     11-01-2019     Reacties (0)

Carnavalsjas en -hoed
Een vriendin van mij heeft binnenkort een Pas de Deux te presenteren. Omdat dat een soort feestje is wil zij ook graag een feestelijk (carnavals)jas met bijpassende hoed.
Van een effen witte jas en effen zwarte hoed hebben wij iets moois gemaakt.

De blinde sluiting middenvoor op de jas hebben we voorzien van een goud elastiek. Aan beide zijden hebben we aqua pompom met franjeband gezet, die ook op de rand van de hoed terugkomt. Van aqua skai hebben we epauletten gemaakt en grote manchetten. Door goud franjeband en zigzagband krijgt het geheel een luxe uitsraling. Op de epauletten en zakken hebben we gouden tasvoetjes gezet, in plaats van gouden knopen, voor het leuke effect. De epauletten zitten daarmee ook direct vast aan de jas.
De hoed is beplakt met verenband en roezelelastiek. Vinden jullie het ook niet een gaaf geheel geworden?

Hier kan mijn vriendin toch een mooie presentatie in geven;-)?

Groetjes Karen
 

Lees meer

Spijkerjasjes

  Karen     11-01-2019     Reacties (0)

Spijkerjasjes Iedereen heeft er wel eentje, een spijkerjas...het past overal wel bij. Maar een jasje wordt uiteraard nog leuker als ze gepimpt zijn. Ik heb er een aantal mensen blij mee gemaakt;-)

Voor een unicorn liefhebben van 10 jaar heb ik een stoer jackie gemaakt. uiteraard met unicorn applicaties, in combinatie met sterren en regenboog. De strass studs geven een 'schitterend' effect, wat goed past bij het regenboogband en paillettenapplicatie.Voor mijn schoonzus heb ik een combinatie donkerblauw, groen en zilver gemaakt. Groen galonband, donkerblauw kant en alle 3 kleurtjes zitten in het elastiek. Hier heb ik zilveren ster applicaties en zilveren stras studs gebruikt.

Mijn eigen jack heb ik vooral met rood gecombineerd: sierband, 2 kleuriglusband en weer het 3 kleurig-elastiek. Uiteraard de strass studs voor het bling bling effect, maar alleen in rood! Super blij mee...

 

Lees meer

Emoticon kussens maken

  Karen     13-03-2018     Reacties (5)

Emoticon kussens maken Iedereen is er maar druk mee: emoticons... Schoolspullen, kleding alles wordt versierd met de vrolijke tekeningetjes.

We hebben 2 populaire gemaakt in een vorm van een kussen. Hoe grappig om die op je kamer te hebben liggen;-)

Ik ben weer beneuwd wat jullie ervan vinden.

Groetjes Karen
 

Lees meer

We zijn gesloten tot en met vrijdag 25 oktober. U kunt gewoon bestellingen plaatsen.
Gebruik kortingscode INKOPEN voor 10% korting.
Bestellingen worden vanaf maandag 28 oktober op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Wir sind bis zum Freitag 25. Oktober geschlossen. Sie können einfach Bestellungen aufgeben.
Verwenden Sie den Rabattcode INKOPEN für 10% Rabatt.
Bestellungen werden ab Montag, dem 28. Oktober, in der Reihenfolge ihres Eingangs bearbeitet.