Nestels in een bijzondere tas



In opdracht een bijzondere tas gemaakt van skai. De vraag was een vrolijke tas, maar de basis moest zwart zijn en stevig!

De flap is versierd met een vlinder in meerdere kleuren skai. De bloemetjes, in dezelfde kleuren, zijn vastgezet met nestels. Onder het nestel zit weer een afstekend kleurtje, voor een speels effect. Het a-symetrische van de flap wordt extra benadrukt door de afstekende groene piping. Aan de binnenkant van de flap zitten magneetsluitingen, om de flap dicht te houden. De tas is verder afgezet met een afstekende, maar bijpassende keperband.

Het tassenband is voorzien van d-ringen en een schuifgesp, zodat deze in lengte verstelbaar is. Om te voorkomen dat de band in je schouder snijdt, is deze voorzien van een zacht schouderstuk in dezelfde materialen als de tas. Deze kan er afgehaald worden door middel van drukkers of klittenband.

De onderkant van de tas is verstevigd door een tassenband eronder langs te naaien, zodat de meeste kracht daarop komt en niet op de stof. In de tas, tussen de voering en buitenkant is tasbodem verwerkt voor extra stevigheid.

Het geheel wordt afgemaakt door de bloemige tashanger. Daarover meer in het andere blogitem.

Benieuwd wat jullie er van vinden.

Groet Karen
 
  Karen     14-03-2017 12:02     Reacties ( 3 )
Reacties (3)
 Saskia -  15-03-2017

Wat een topper! Ik ben benieuwd hoe die kleurtjes in de bloemetjes dan weer vastzitten, misschien heb je die weer op de voering gelijmd of gestikt?

 Tineke ter Beek -  15-03-2017

Prachtig orgineel gemaakt karen

 Nel -  15-03-2017

Wat een prachtige, originele tas! Mooie materialen en een leuke, speelse verwerking daarvan! Kunstwerk!

Vragen of wensen?

Vragen of wensen?

Klantenservice: +31 (0) 35 8877336
Bereikbaar ma. t/m vr. van 8:30 - 18:00