Mondkapjes maken
In deze crisis tijd waar de corona-stress overheerst en er een tekort aan mondkapjes is, krijgen wij steeds meer de vraag of we materiaal hebben om mondkapjes te maken.

Een heel goed intitiatief denken wij. Alle bescherming is welkom en waarom dan niet met een hip-stofje ...

We hebben verschillende bandjes en elastiek, die voor de mondkapjes worden gebruikt. Stof hebben we niet in ons assortiment. We hebben alleen een voorraadje stofjes voor eigen gebruik.

Ik ben zelf ook maar eens aan de slag gegaan. Je kan heel makkelijk een patroon vinden op internet. Ik heb er 1 gevonden, zodat je er nog een laag keukenpapier kan doen die als filter dient, en die je ook regelmatig kan vervangen.

Voor ons is het natuurlijk erg wennen en onwerkelijk om mondkapjes te dragen, in Azië doen ze dat al veel meer/vaker. Toch denk ik dat we er meer en meer aan moeten geloven en dit in deze tijd toch enige bescherming biedt ...

Groetjes Karen
  Karen     18-03-2020 21:30     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Wendy van Peachy Pop -  04-05-2020

Karen, Wat een leuke blog. Via deze weg wil ik jullie ook bedanken voor alle goede leveringen! Heel fijn samenwerken met jullie!

We beginnen het jaar goed! Bij iedere bestelling t/m 31 januari 2022 wordt een tegoedbon meegestuurd (per e-mail) welke bij een volgende bestelling kan worden besteedt. 

Wir starten das Jahr richtig! Bei jeder Bestellung bis einschließlich 31 Januar 2022 wird ein Gutschein (per E-Mail) verschickt, der für eine Folgebestellung eingelöst werden kann.