Lente in huis

Hebben we vorige week zo geboft met het mooie weer, heb ik helemaal zin in de lente.
Maar helaas is het weer niet zo mooi momenteel, dan halen we de lente wel in huis.

Ik heb een grote vaas in paas/lente sfeer gebracht. Om de vaas heb ik 2 strips aangebracht. Deze strips worden ook veel gebruik voor 'festival'banden voor om het hoofd. Doordat er kleine steeltjes op zitten, kan je daar heel makkelijk de kunstbloemen opprikken. Hoe makkelijk kan het zijn. 

Door hier en daar wat veren, uit ons verenband getrokken, aan te brengen krijgt het geheel een 'paas'look.

Je kan natuurlijk een mooie bos bloemen op de vaas zetten, maar ik heb er 3 pastel getinte kaarsen in gezet. Ik wordt er vrolijk van;-)

Groetjes Karen
 

  Karen         Reacties (0)

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties