Eenhoorn

Hebben jullie wel eens met deco patch gewerkt?? ik had het nog nooit gedaan..maar het is super leuk en makkelijk! Eenhoorns blijven een hit, dus heb ik er 1 gemaakt voor mijn nichtje.

Het hoofd heb ik met diverse dessins van speciaal decopatch papier beplakt. Door steeds kleine stukjes over elkaar heen te plakken krijg je een mooi resultaat. Soms zijn meerdere lagen ook echt nodig omdat je anders het papier mache er doorheen ziet.
Het schild heb ik goud geverfd. De hoorn heb ik met foam clay versierd.  

De details heb ik aangebracht na het drogen. Met een merkstift heb ik de ogen erop getekend. Ik heb een bandje om de hoorn heen gedraaid zodat de kleur van het hoofd een beetje terugkwam. De manen heb ik gemaakt van het elastisch multicolourband. Je krijgt nog een speelser effect als je 2 kleuren multi colourbandjes gebruikt. Om de hoorn en achterop bij de manen heb ik bloemen geplakt voor een vrolijk lente gevoel.

De rand van het schild is een mooi sierbandje in dezelfde blauw/groen kleur. Met flatbacks met strass is het schild versierd. Van het multicolour keperband (met glansdraad) heb ik een kwast gemaakt, die het geheel afmaakt.

Mijn nichtje was super blij met het eindresultaat, en heeft de eenhoorn als troffee op haar kamer hangen;-)

Groetjes Karen
 

  Karen         Reacties (1)

Reacties (1)

Geen reacties gevonden.

Meer reacties