Paarden en eenhoorns

Karens Fourniturenblog

Ik ben druk bezig met het maken van paardjes en eenhoorns. Deze worden verkocht bij de plaatselijke manege en de volledige opbrengst gaat naar Alpe d'HuZes (Paul fietst komend jaar mee).

De paardjes maak ik in verschillende kleuren stof, voor ieder wat wils;-). De ogen maak ik van vilten rondjes. Het halster wordt mooi en strak met het 25 mm keperband, en soms in combinatie met een sierbandje. De 'bril' lukt heel goed met of zigzagband of 7 mm glitterband. De manen is van tricot of fleece. Je naait ze er als baan tussen en knipt daarna reepjes!

De eenhoorns, meestal wit, worden erg lief door een gekleurd snoetje afgezet met een zigzagbandje. De ogen en het mondje maak ik dmv een hele fijne zigzagsteek. De manen van de eenhoorns is gerimpelde broderie in combinatie met het spaanse roezelband. Zo blijft dit mooi recht op staan. De hoorn maak ik van skai, die blijft mooi stijf staan.

Groetjes Karen
 
  Karen     23-10-2017 22:45     Reacties ( 3 )
Reacties (3)
 Nanda -  01-11-2017

wauw! wat supergaaf....heb er ook ooit een gemaakt voor Sinterklaas als surprise maar deze zijn echt te leuk...wat kost zo'n eenhoorn...

 Tineke -  25-10-2017

GAAF karen!

 Nel -  25-10-2017

Wat een creatief en origineel ontwerp laat je ons weer zien. En wat een prachtig resultaat met alle verschillende soorten bandjes die je hebt gebruikt!

Vragen of wensen?

Vragen of wensen?

Klantenservice: +31 (0) 35 8877336
Bereikbaar ma. t/m vr. van 8:30 - 18:00